Vorige | Volgende
Verkocht

Kruisstraat 0 ong NEDERWEERT-EIND

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0495 460180

info@woontotaaladvies.nu

Omschrijving

Bouwkavel 4 Tiskeswej Kavel VS4 oppervlak circa 565 m2 Koopsom € 110.177,00 incl. BTW excl. notariskosten voor leveringsakte en kosten uitmeten perceel door kadaster De mogelijkheid bestaat om de breedte van de kavel variabel in te delen (in overleg met verkoper) Neemt u gerust contact op voor verdere informatie. Locatie. De uitbreidingslocatie Tiskeswej is gelegen ten oosten van de huidige...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Omschrijving

Bouwkavel 4 Tiskeswej

Kavel VS4 oppervlak circa 565 m2
Koopsom € 110.177,00 incl. BTW excl. notariskosten voor leveringsakte en kosten uitmeten perceel door kadaster

De mogelijkheid bestaat om de breedte van de kavel variabel in te delen (in overleg met verkoper)

Neemt u gerust contact op voor verdere informatie.

Locatie.
De uitbreidingslocatie Tiskeswej is gelegen ten oosten van de huidige bebouwingsgrens van de kern Eind tussen het woongebied Ahrensburgerstraat-Oost en de wegen Kruisstraat en de Steutenweg. De huidige locatie betreft een gebied met vooral agrarisch gebruik.

Circa 70 woningen.
In de toekomst zullen hier circa 70 woningen gerealiseerd worden waaronder starterswoningen, projectmatige bouw en vrije sector woningen. Binnen de locatie zijn er drie deelgebieden te onderscheiden die de ruimtelijke structuur versterken en de bebouwing laten aansluiten op de aanliggende gebieden. De locatie kent een ruime en groene opzet. Het groen zal aanwezig zijn in drie grotere groenelementen en in groenzones met bomenlanen langs de hoofdwegen. Om de verkeershinder te beperken worden alle wegen op de locatie ingericht als 30 km/u zone. Het nieuwe woongebied zal via de Kruisstraat en de Steutenweg worden ontsloten. Deze beide wegen staan in verbinding met provinciale wegen naar omliggende dorpen.
De uitbreiding is dusdanig groot dat het gebied niet in één keer gerealiseerd zal worden. Door het gebied te realiseren in meerdere fasen probeert de gemeente zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op de woonbehoeftes van het moment. Voor de eerste fase is de procedure doorlopen. Momenteel zijn er al woningen in aanbouw.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
565 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nederweert-Eind
Sectie
R
Perceel
1450
Oppervlakte
565 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's