Welkom op de website van Jacobs – Gijsen Vastgoed en Assurantieadviseurs, dé NVM makelaar voor Nederweert en omstreken. Opgericht in 1997, en sinds die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van makelaardij, taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Voor een persoonlijke benadering bent u hier aan het juiste adres, want ons streven is gericht op een trouwe en langdurige relatie. Wij houden bij onze onafhankelijke advisering dan ook altijd rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Bij het kopen en verkopen van een huis komt meer kijken dan zoeken en onderhandelen. Het feit dat de emotionele factor een belangrijke rol speelt bij dit moment in uw leven, is voor ons de hoofdzaak. Het kopen van een woning is voor u immers geen dagelijkse kost. Het nieuwe huis moet goed voelen.

Kwaliteit, service en een objectief advies vormen de speerpunten van ons kantoor en klanten weten dit al jaren te waarderen. Ons team bestaat uit een combinatie van jonge en ervaren medewerkers, die gezamenlijk zorgen voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening. Neemt u dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Wij gaan heel graag met plezier en enthousiasme voor u en met u aan de slag!